Нюкасъл Юнайтед и Челси играят при в двубой от 13-ия кръг

...
Нюкасъл Юнайтед и Челси играят при в двубой от 13-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нюкасъл Юнайтед 1:1 Челси, Стърлинг със страхотен гол

Нюкасъл Юнайтед и Челси играят при в дуел от 13-ия кръг на британската Висша лига. Александър Исак откри в 13-ата, само че Рахийм Стърлинг изравни 23-ата минута. Срещата на стадион „ Сейнт Джеймсис Парк “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

„ Свраките “ са в серия от две следващи провали, откакто отстъпиха с по 0:2 в гостуванията си на Борусия Дортмунд в Шампионската лига и на Борнемут в шампионата, само че в този момент се завръщат вкъщи стимулирани да се върнат към успехите.

„ Сините “ пък направиха зрелищно тъждество от 4:4 против първенеца Манчестър Сити преди паузата, а кръг по-рано разрушиха с 4:1 като посетител градския си противник Тотнъм и наподобява тимът на Маурисио Почетино стартира да навлиза във форма.

 /  / 

Срещата започва в умерено движение, като първият удар към една от двете порти пристигна в деветата минута, когато Конър Галахър взе топката в половината на Нюкасъл, напредна отляво, след което влезе в наказателното поле и стреля към далечния ъгъл, само че около лявата греда на Ник Поуп в навън.

Домакините първи удариха в 13-ата минута след чудесна офанзива. Антъни Гордън взе топката отляво и комбинира с Жоелинтон в дъгата пред наказателното поле, който с едно допиране откри Люис Майли. 17-годишният полузащитник сподели, че има страховит взор върху играта и изведе Александър Исак зад отбраната на Челси, а шведският нападател имаше време да овладее топката, да се обърне и да стреля с десния крайник, като осъществя във вратата на Роберт Санчес за 1:0.

LIVE  |

1:0 Александър Исак 13'

1:1 Рахийм Стърлинг 23'

Висша лига, 13-и кръг

Главен арбитър: Саймън Хупър, Англия

Стадион: „ Сейнт Джеймсис Парк “, Нюкасъл ъпон Тайн, Англия

Стартови сформира на двата тима:

HOWAY THE LADS!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР